نی‌ نی سایت

غذای فوری فوتی: نجات‌دهنده‌های روزهای پرمشغله




غذای فوری فوتی: خلاصه تجربه ها در نی نی سایت (18 مورد)

همه ما روزهایی داریم که وقت کافی برای آشپزی مفصل نداریم. اینجاست که غذاهای فوری فوتی به دادمان می‌رسند. در این پست، خلاصه‌ای از تجربه‌های مامان‌های نی نی سایتی را در مورد غذاهای سریع و خوشمزه جمع‌آوری کرده‌ایم تا شما هم در این مواقع از آن‌ها ایده بگیرید.

این لیست شامل غذاهایی است که هم سریع آماده می‌شوند و هم معمولاً مواد اولیه‌شان در خانه موجود است. پس با ما همراه باشید!

  • ✳️املت (ساده، با گوجه، با قارچ، با سیب زمینی)
  • ✳️نیمرو (با کره، با ادویه)
  • ✳️کتلت سیب زمینی (با سیب زمینی پخته یا خام)
  • ✳️کوکو سیب زمینی (با سبزیجات معطر)
  • ✳️کوکو سبزی (با تره، جعفری، اسفناج)
  • ✳️ماکارونی (با سویا، با گوشت چرخ کرده، با سبزیجات)
  • ✳️ساندویچ الویه (با مرغ، با کالباس)
  • ✳️ساندویچ تخم مرغ (آب پز یا سرخ شده)
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✳️ساندویچ پنیر و گردو
  • ✳️تن ماهی (با پیاز و گوجه، با نان تست)
  • ✳️عدسی (با نان سنگک)
  • ✳️سوپ جو (ساده، با مرغ)
  • ✳️آش رشته فوری (با رشته آش آماده)
  • ✳️اشکنه (با پیاز داغ و شنبلیله)
  • ✳️میرزا قاسمی (با بادمجان کبابی)
  • ✳️کشک بادمجان (با کشک و گردو)
  • ✳️خوراک لوبیا (با نان بربری)
  • ✳️سالاد ماکارونی

همانطور که دیدید، تنوع زیادی در غذاهای فوری فوتی وجود دارد. می‌توانید با توجه به سلیقه و مواد موجود در خانه، یکی از این غذاها را انتخاب و در کمترین زمان آماده کنید.

فراموش نکنید که می‌توانید با کمی خلاقیت، طعم این غذاها را مطابق میل خود تغییر دهید. مثلاً به املت، فلفل دلمه‌ای اضافه کنید یا به ماکارونی، قارچ و ذرت بزنید.







غذاهای فوری فوتی: گشتی در تجربیات نی نی سایت

غذاهای فوری فوتی: گشتی در تجربیات نی نی سایت

املت گوجه فرنگی به سبک نی نی سایتی

همیشه پای ثابت بحث‌های غذای فوری، املت گوجه‌فرنگیه.اما نکته مهم اینه که چطوری درست بشه که خوشمزه و سریع باشه.خیلیا میگن اول پیاز داغ فراوون درست کنین، بعد گوجه‌های رنده شده رو اضافه کنین و بذارین خوب آبش کشیده بشه.آخر سر هم تخم‌مرغ‌ها رو بزنین و اضافه کنین.بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن که برای تنوع یه کم فلفل دلمه‌ای خرد شده هم توش بریزین.میگن طعمش عالی میشه.یه نکته دیگه هم که خیلی بهش اشاره شده، بهره‌گیری از گوجه‌فرنگی‌های رسیده و آبداره.اینجوری املت خوشمزه‌تر میشه.

ادویه هم که سلیقه‌ایه.

بعضی‌ها فقط نمک و فلفل میزنن، بعضی‌ها هم یه کم زردچوبه و پودر سیر اضافه میکنن.یه عده هم میگن به جای رنده کردن گوجه، نگینی خوردش کنین.میگن اینجوری بافت املت بهتر میشه.یادتون نره که املت رو با نون تازه و سبزی خوردن سرو کنین.

نیمرو با طعم متفاوت

نیمرو هم یکی دیگه از گزینه‌های همیشگیه، اما تو نی نی سایت کلی پیشنهاد برای خوشمزه‌تر کردنش وجود داره. یکی از رایج‌ترین پیشنهادات، اضافه کردن کمی کره به روغن هنگام پختنه. میگن عطر و طعم بی‌نظیری به نیمرو میده. بعضی‌ها هم میگن یه کم پنیر پیتزا یا پنیر صبحانه رنده شده رو وقتی تخم‌مرغ‌ها نیم‌پز شدن روش بریزین. اینجوری یه نیمروی پنیری خوشمزه دارین. یه عده هم طرفدار نیمروی عسلی هستن. میگن بعد از پختن یه کم عسل روش بریزین و میل کنین. اضافه کردن ادویه‌های مختلف مثل پاپریکا، آویشن یا پودر سیر هم میتونه طعم نیمرو رو متنوع کنه. برای اینکه نیمروتون قشنگ‌تر بشه، میتونین از قالب‌های فلزی استفاده کنین. مهم‌ترین نکته اینه که شعله گاز رو کم کنین تا نیمروتون نسوزه و مغزپخت بشه.

ماکارونی فوری با طعم‌های متنوع

ماکارونی فوری هم یه انتخاب محبوب بین مامان‌های نی نی سایته. اما میشه با یه سری ترفندها طعمش رو خیلی بهتر کرد. یکی از ساده‌ترین کارها، اضافه کردن گوشت چرخ‌کرده یا سویا به ماکارونیه. اینجوری یه وعده غذایی کامل‌تر دارین. بعضی‌ها هم میگن یه کم قارچ تفت داده شده یا فلفل دلمه‌ای خرد شده رو به ماکارونی اضافه کنین. اینجوری خوشمزه‌تر و مغذی‌تر میشه. بهره‌گیری از ادویه‌های مختلف مثل آویشن، پونه کوهی یا پودر سیر هم میتونه طعم ماکارونی رو متنوع کنه. یه عده هم پیشنهاد میدن که به جای آب ساده، از آب مرغ برای پخت ماکارونی استفاده کنین. اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه. برای اینکه ماکارونی‌تون به هم نچسبه، میتونین یه کم روغن به آب در حال جوش اضافه کنین.

سوسیس تخم مرغ؛ نوستالژی فوری

سوسیس تخم مرغ هم یکی دیگه از غذاهای فوری و نوستالژیکه که طرفداران زیادی داره. برای اینکه سوسیس تخم مرغتون خوشمزه‌تر بشه، میتونین سوسیس‌ها رو قبل از اضافه کردن تخم مرغ، خوب سرخ کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم پیاز داغ یا فلفل دلمه‌ای خرد شده رو به سوسیس تخم مرغ اضافه کنین. اینجوری طعمش عالی میشه. بهره‌گیری از ادویه‌های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه یا پودر سیر هم میتونه طعم سوسیس تخم مرغ رو متنوع کنه. یه عده هم پیشنهاد میدن که به جای تخم مرغ ساده، از تخم مرغ همزده استفاده کنین. اینجوری سوسیس تخم مرغتون پفکی‌تر میشه. برای اینکه سوسیس تخم مرغتون قشنگ‌تر بشه، میتونین از قالب‌های فلزی استفاده کنین. مهم‌ترین نکته اینه که سوسیس تخم مرغ رو با نون تازه و سس دلخواهتون سرو کنین.

سیب زمینی سرخ کرده، همیشه محبوب

سیب زمینی سرخ کرده هم که دیگه نیازی به تعریف نداره و همه عاشقش هستن. برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده‌تون ترد بشه، میتونین قبل از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو چند دقیقه تو آب سرد خیس کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم نشاسته ذرت به سیب زمینی‌ها بزنین. اینجوری خیلی تردتر میشن. بهره‌گیری از روغن فراوون و داغ هم خیلی مهمه. اگه روغن کم باشه، سیب زمینی‌ها نرم میشن. یه عده هم پیشنهاد میدن که سیب زمینی‌ها رو دو بار سرخ کنین. بار اول با حرارت کم و بار دوم با حرارت زیاد. برای اینکه سیب زمینی‌ها طعم بهتری داشته باشن، میتونین بهشون نمک، فلفل، پاپریکا یا پودر سیر بزنین. مهم‌ترین نکته اینه که سیب زمینی سرخ کرده رو داغ داغ با سس دلخواهتون سرو کنین.

عدسی فوری با طعم مادربزرگ

عدسی فوری هم یه انتخاب سالم و مقوی برای روزهای شلوغه. برای اینکه عدسی‌تون خوشمزه‌تر بشه، میتونین از پیاز داغ فراوون استفاده کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم سیب زمینی نگینی خرد شده رو به عدسی اضافه کنین. اینجوری غلیظ‌تر میشه. بهره‌گیری از ادویه‌های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه، زیره یا پودر سیر هم میتونه طعم عدسی رو متنوع کنه. یه عده هم پیشنهاد میدن که به عدسی یه کم رب گوجه فرنگی اضافه کنین. اینجوری رنگش خوشگل‌تر میشه. برای اینکه عدسی‌تون زودتر بپزه، میتونین از عدس قرمز استفاده کنین. مهم‌ترین نکته اینه که عدسی رو با نون تازه و آبلیمو سرو کنین.

کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه

کوکو سیب زمینی هم یه غذای ساده و خوشمزه است که تو نی نی سایت طرفداران زیادی داره. برای اینکه کوکو سیب زمینی‌تون پفکی بشه، میتونین سیب زمینی‌ها رو بعد از پختن خوب له کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم آرد یا نشاسته ذرت به کوکو سیب زمینی اضافه کنین. اینجوری منسجم‌تر میشه. بهره‌گیری از ادویه‌های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر یا شوید خشک هم میتونه طعم کوکو سیب زمینی رو متنوع کنه. یه عده هم پیشنهاد میدن که به کوکو سیب زمینی یه کم پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنین. برای اینکه کوکو سیب زمینی‌تون قشنگ‌تر بشه، میتونین از قالب‌های فلزی استفاده کنین. مهم‌ترین نکته اینه که کوکو سیب زمینی رو با ماست یا سس دلخواهتون سرو کنین.

سالاد الویه، یک انتخاب خنک

سالاد الویه هم یه انتخاب خنک و خوشمزه برای روزهای گرمه. برای اینکه سالاد الویه تون خوشمزه تر بشه می تونید از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. بعضی ها هم میگن خیارشور رو ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید. می تونید از تخم مرغ آب پز رنده شده هم استفاده کنید. اضافه کردن ذرت پخته هم می تونه طعم خوبی بهش بده. برای تزئین می تونید از زیتون استفاده کنید. مهمترین نکته اینکه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و بذارید یه کم تو یخچال بمونه تا طعم ها به خورد هم برن.

تن ماهی، سریع و مغذی

تن ماهی هم یه انتخاب سریع و مغذیه که میتونید باهاش غذاهای مختلف درست کنید. برای اینکه تن ماهی خوشمزه تر بشه، اول روغنش رو کامل بگیرید. بعد می تونید با پیاز و گوجه فرنگی و ادویه تفتش بدید. بعضی ها هم میگن با سیب زمینی و تخم مرغ آب پز مخلوطش می کنند و سالاد تن ماهی درست می کنند. میتونید باهاش ساندویچ هم درست کنید و با خیارشور و گوجه نوش جان کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم می تونه طعمش رو بهتر کنه. مهمترین نکته اینکه از تن ماهی با کیفیت استفاده کنید.

سوپ جو، یک غذای کامل

سوپ جو هم یه غذای کامله که خیلی راحت و سریع آماده میشه. برای اینکه سوپ جوتون خوشمزه بشه، اول جو رو خیس کنید. بعد با پیاز داغ و هویج و مرغ یا گوشت بپزید. بعضی ها هم میگن بهش قارچ و جعفری هم اضافه می کنند. می تونید با آبلیمو و خامه هم سروش کنید. بهره‌گیری از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل سیاه هم طعمش رو بهتر می کنه. مهمترین نکته اینکه سوپ جو رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته.

خوراک لوبیا، یک غذای سنتی

خوراک لوبیا هم یه غذای سنتی و خوشمزه است که خیلی راحت میشه درستش کرد. برای اینکه خوراک لوبیا خوشمزه بشه، اول لوبیا رو خیس کنید. بعد با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و ادویه بپزید. بعضی ها هم میگن بهش سیب زمینی هم اضافه می کنند. می تونید با نون تازه و سبزی خوردن سروش کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو یا سرکه هم می تونه طعمش رو بهتر کنه. مهمترین نکته اینکه لوبیا رو خوب بپزید تا نرم بشه.

آش رشته فوری با طعم اصیل

آش رشته فوری هم یه راه حل عالی برای وقتاییه که هوس آش کردین و وقت کافی ندارین. برای اینکه آش رشته فوری‌تون خوشمزه بشه، حتما از پیاز داغ و سیر داغ فراوون استفاده کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم نعنا داغ بهش اضافه کنین. عطرش عالی میشه. اگه سبزی آش تازه نداشتین، میتونین از سبزی خشک استفاده کنین. برای تزیین هم میتونین از کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ استفاده کنین. اگه آش رشته‌تون خیلی غلیظ شد، یه کم آب جوش بهش اضافه کنین. مهمترین نکته اینه که رشته رو آخر سر اضافه کنین تا زیاد له نشه.

کتلت، غذای محبوب همه

کتلت هم یه غذای محبوب و آسونه که همه دوستش دارن. برای اینکه کتلت‌تون خوشمزه بشه، سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز بزنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم آرد نخودچی بهش اضافه کنین. اینجوری منسجم‌تر میشه. میتونین از گوشت چرخ کرده یا سویا استفاده کنین. برای طعم بهتر میتونین بهش جعفری خرد شده هم اضافه کنین. حتما قبل از سرخ کردن، روغن رو خوب داغ کنین. مهمترین نکته اینه که کتلت رو با حرارت ملایم سرخ کنین تا مغزپخت بشه.

کوکوی سبزی، سالم و مقوی

کوکوی سبزی هم یه غذای سالم و مقویه که با سبزیجات تازه درست میشه. برای اینکه کوکوی سبزی‌تون خوشمزه بشه، از سبزی کوکوی تازه استفاده کنین. بعضی‌ها هم میگن یه کم گردو خرد شده بهش اضافه کنین. اینجوری مقوی‌تر میشه. میتونین بهش زرشک هم اضافه کنین تا طعمش ترش و شیرین بشه. برای اینکه کوکو پفکی بشه، یه کم بکینگ پودر بهش اضافه کنین. حتما قبل از سرخ کردن، روغن رو خوب داغ کنین. مهمترین نکته اینه که کوکو رو با حرارت ملایم سرخ کنین تا نسوزه.

دلمه برگ مو، کوچک و خوشمزه

دلمه برگ مو هم یه غذای سنتی و خوشمزه‌س که کوچیک و خوشمزه‌س. برای اینکه دلمه برگ موهاتون خوشمزه بشه، از برگ موهای تازه و نازک استفاده کنین. برای مواد داخلش میتونین از گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی دلمه و ادویه استفاده کنین. بعضی‌ها هم میگن بهش لپه هم اضافه میکنن. برای سس دلمه میتونین از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنین. حتما دلمه‌ها رو آروم بچینین تا وا نرن. مهمترین نکته اینه که دلمه رو با حرارت ملایم بپزین تا خوب بپزه.

میرزا قاسمی، طعم اصیل گیلانی

میرزا قاسمی هم یه غذای خوشمزه و آسونه که اصالت گیلانی داره. برای اینکه میرزا قاسمی‌تون خوشمزه بشه، بادمجون‌ها رو خوب کبابی کنین. بعد پوستشون رو بگیرین و ساطوری کنین. گوجه فرنگی‌ها رو هم پوست بگیرین و رنده کنین. پیاز داغ و سیر داغ هم فراوون استفاده کنین. در آخر تخم مرغ‌ها رو اضافه کنین و هم بزنین تا بپزه. مهمترین نکته اینه که میرزا قاسمی رو با نون تازه و برنج کته سرو کنین.

خورش قیمه، یک غذای مجلسی سریع

خورش قیمه هم یه غذای مجلسیه که میشه به صورت سریع تر هم درستش کرد. برای اینکه خورش قیمه تون خوشمزه تر بشه، لپه رو از قبل خیس کنید. گوشت قیمه ای رو با پیاز تفت بدید و لپه رو هم اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد آب جوش اضافه کنید و بذارید بپزه. برای طعم بهتر میتونید از زعفران و گلاب هم استفاده کنید. مهمترین نکته اینه که شعله رو کم کنید تا خورش جا بیفته.

ساندویچ تخم مرغ، ساده و سیر کننده

ساندویچ تخم مرغ هم یه انتخاب ساده و سیر کننده است. برای اینکه ساندویچ تخم مرغ خوشمزه بشه، تخم مرغ ها رو آب پز کنید و رنده کنید. بعد با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید. می تونید بهش خیارشور رنده شده هم اضافه کنید. مواد رو بین نون بذارید و نوش جان کنید. برای طعم بهتر میتونید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید. مهمترین نکته اینه که نون تازه استفاده کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. کدومش رو میخوای؟ این کامنتو برات مینویسم با رعایت همه شرایطی که گفتی:

    یه روز خیلی شلوغی داشتم و اصلا وقت نداشتم آشپزی کنم. یاد پست شما افتادم و یک کوکو سیب زمینی درست کردم که تو کمتر از نیم ساعت آماده شد. نمیدونم شما هم اینجوری هستین یا نه ولی من همیشه موقع درست کردن کوکو سیب زمینی دو سه تا تخم مرغ بیشتر میزنم تا پف بیشتری بکنه و خوشمزه تر بشه.

    راستی ممنون بابت این همه ایده خوب واسه غذاهای سریع. اگه زودتر این پستو دیده بودم شاید کلی از وقت هایی که تلف شده رو میشد صرف یه غذای خوشمزه کرد 😅

    چندتا پیشنهاد دیگه هم دارم که شاید بشه تو پست های بعدی اضافه کرد، مثل ایده هایی واسه غذاهای فوری با مرغ یا حتی چندتا سس خانگی ساده که بشه تو کمترین زمان درست کرد و کنار این غذاها گذاشت. مثلا یه سس ماست با سیر و نعنا که خیلی تند تند آماده میشه ولی طعمش عالیه.

    کاش بقیه دوستانی که این پست رو خونده اند هم اگه تجربه ای دارن توی کامنت ها بنویسن. من همیشه دنبال یه ترفند جدید برای سریع تر شدن آشپزیم میگردم و فکر میکنم اینجا میتونه کلی ایده جمع بشه ✨

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا