25 تجربه نی نی سایتی از پخت کیک: کیک امتحان شده

پخت کیک، یکی از لذتبخشترین فعالیتها در خانه است، اما گاهی اوقات با چالشهایی روبرو میشویم. در این پست، 25 تجربه واقعی از کاربران نی نی سایت را جمعآوری کردهایم تا به شما در پخت کیکهای خوشمزه کمک کنیم. این تجربیات شامل نکاتی در مورد انتخاب مواد اولیه، تکنیکهای پخت و رفع مشکلات رایج است. پس با ما همراه باشید!
- ✳️
نکته 1:
“همیشه از مواد اولیه تازه استفاده کنید، مخصوصا تخممرغها. تاثیرش توی پف کیک خیلی زیاده!” - ✳️
نکته 2:
“آرد رو حتما سه بار الک کنید، اینجوری کیکتون خیلی سبک و اسفنجی میشه. “ - ✳️
نکته 3:
“برای اینکه کیک به قالب نچسبه، کف قالب رو با روغن جامد چرب کنید و بعد آرد بپاشید. “ - ✳️
نکته 4:
“اگر میخواهید کیک شکلاتی بپزید، یک قاشق چایخوری پودر قهوه به مواد اضافه کنید، طعمش فوقالعاده میشه. “ - ✳️
نکته 5:
“دمای فر خیلی مهمه! حتما قبل از گذاشتن کیک، فر رو گرم کنید. “ - ✳️
نکته 6:
“در فر رو تا نیم ساعت اول پخت باز نکنید، پف کیک میخوابه!” - ✳️
نکته 7:
“اگر روی کیک زود برشته میشه، یک کاغذ روغنی خیس روی اون قرار بدید. “ - ✳️
نکته 8:
“برای تست پخت کیک، یک خلال دندون رو داخلش فرو کنید، اگر تمیز بیرون اومد، کیک پخته. “ - ✳️
نکته 9:
“بعد از پخت، اجازه بدید کیک کمی خنک بشه و بعد از قالب خارجش کنید. “ - ✳️
نکته 10:
“برای کیکهای میوهای، میوهها رو قبل از اضافه کردن به آرد، به کمی آرد آغشته کنید تا ته نشین نشن. “ - ✳️
نکته 11:
“اگه کیکتون خمیر شد، احتمالا دمای فرتون خیلی پایین بوده یا مواد رو خوب مخلوط نکردید. “ - ✳️
نکته 12:
“برای کیکهای اسفنجی، سفیده و زرده تخممرغ رو جدا کنید و سفیده رو خوب بزنید تا پف کنه. “ - ✳️
نکته 13:
“به جای شیر، از ماست هم میتونید استفاده کنید، کیک نرمتری خواهید داشت. “ - ✳️
نکته 14:
“اگر میخواهید کیکتون معطر بشه، از وانیل یا پوست رنده شده پرتقال و لیمو استفاده کنید. “ - ✳️
نکته 15:
“برای تزیین کیک، از خامه قنادی یا سس شکلات استفاده کنید. “ - ✳️
نکته 16:
“اگه عجله دارید، از پودر کیک آماده استفاده کنید، اما به دستورالعمل روی بستهبندی دقت کنید. “ - ✳️
نکته 17:
“برای اینکه کیک رطوبت داشته باشه، بعد از پخت روی اون رو با شربت یا آبمیوه مرطوب کنید. “ - ✳️
نکته 18:
“مقدار شکر رو با توجه به ذائقتون کم یا زیاد کنید. “ - ✳️
نکته 19:
“برای کیکهایی که توشون مغز استفاده میکنید حتما مغزها رو کمی تفت بدید تا خوش طعمتر بشن. “ - ✳️
نکته 20:
“قبل از شروع به کار، تمام مواد لازم رو آماده کنید تا حین پخت مشکلی نداشته باشید. “ - ✳️
نکته 21:
“اگر میخواهید کیکتون رنگی بشه، از رنگهای خوراکی استفاده کنید. “ - ✳️
نکته 22:
“کیک رو در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشه. “ - ✳️
نکته 23:
“اگر میخواهید کیک رو برای مدت طولانی نگهداری کنید، اون رو فریز کنید. “ - ✳️
نکته 24:
“برای کیک تولد، از خامه و تزیینات خاص استفاده کنید. “ - ✳️
نکته 25:
“از پخت کیک لذت ببرید و نگران نتیجه کار نباشید، با تمرین، کیکهای بینظیری خواهید پخت. “
اگر شما هم تجربهای در پخت کیک دارید، خوشحال میشویم در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید تا دیگران هم از آن بهرهمند شوند.
25 تجربه از کیک پزی در نی نی سایت: راهنمای جامع
1. راز پف کردن کیک اسفنجی: تخم مرغ ها را خوب بزنید!
خیلی از کاربرا تاکید داشتند که برای کیک اسفنجی پف دار، زرده و سفیده تخم مرغ باید حسابی جداگانه زده بشن تا حجمشون چند برابر بشه. توی فر هم حواستون باشه زود درش رو باز نکنید که پفش نخوابه. بعضی ها هم پیشنهاد میدادن یک قاشق چایخوری بکینگ پودر بیشتر بریزید. همیشه تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسن. بهتره از ظرف استیل برای زدن تخم مرغ استفاده بشه. سرعت همزن رو هم کم کم زیاد کنید تا هوا داخل مواد بشه. بعضی ها هم میگن آخر سر یه قاشق آب جوش اضافه کنید.
2. کیک شکلاتی: از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید!
برای داشتن کیک شکلاتی خوش طعم، پودر کاکائو با کیفیت خیلی مهمه. بعضی از کاربرا میگفتن پودر کاکائو هلندی بهتره. اضافه کردن کمی نسکافه فوری هم میتونه طعمش رو بهتر کنه. برای براق شدن کیک شکلاتی میتونید از گاناش استفاده کنید. بهتره پودر کاکائو رو با کمی آب جوش مخلوط کنید تا گلوله نشه. شکلات آب شده رو هم بعد از اینکه کمی خنک شد به مایه کیک اضافه کنید. میتونید کمی وانیل هم بهش اضافه کنید تا عطرش بهتر بشه.
3. کیک خیس: راز یک کیک آبدار و لذیذ
برای اینکه کیک خیستون حسابی آبدار بشه، بعد از پخت با یه سیخ چوبی سوراخ های زیادی روش ایجاد کنید. بعد یه مخلوط شیر و شکر ولرم (یا قهوه و شکر) رو آروم آروم روش بریزید تا جذب بشه. بعضی ها هم از شیر عسلی استفاده میکنن. مقدار مایع بستگی به اندازه کیکتون داره، اما باید حسابی خیس بخوره. بعد از خیس کردن کیک، بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه تا طعم ها با هم ترکیب بشن. از خامه قنادی برای تزیین کیک خیس میتونید استفاده کنید. میتونید روی کیک خیس پودر نارگیل هم بپاشید.
4. جلوگیری از ته گرفتن کیک: ترفندهای ساده
برای اینکه کیکتون ته نگیره، حتماً کف قالب رو چرب کنید و آرد بپاشید. میتونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. درجه حرارت فرتون رو دقیق تنظیم کنید و از قبل گرمش کنید. گاهی اوقات قرار دادن یک ظرف آب داخل فر هم میتونه کمک کنه. اگه فرتون خیلی داغه، میتونید یه سینی فلزی زیر قالب کیک بذارید. از شعله پخش کن هم میشه استفاده کرد. به هیچ وجه کیک رو نزدیک المنت های فر نذارید.





کیک خوشمزه میخوام که تو دل بره! اخه من یه بار کیک شکلاتی درست کردم که وسطش سفید بود و اصلا نپخته بود بعد با سس شکلات پوشوندمش و تزیین کردم خوشگولیش کردن و رفتم مهمونی هیچکس نفهمید وسطش خرابه 😆 رفتم کف دستمون! اما جدی تر میگم کاش یه مطلب بذارین راجب اشتباهات رایج تو پخت کیک و چطور مخفی شون کنیم. کی دیگه توی این دردسرها افتاده؟ بیاین بگین چیکار کردین شاید راهکاری داشتین که بدرد منم بخوره 🤔